Ha començat la biblio(r)evolució a l’escola!

Aquesta setmana, l’escola Ull de Vent, ens hem presentat a la Crida de la Biblio(r)Evolució organitzada per la Fundació Jaume Bofill. Aquesta Crida es posa en marxa amb l’objectiu de repensar el usos de les biblioteques escolars i per mirar de trobar usos innovadors perquè la biblioteca realment respongui als reptes actuals de l’educació. Volem, des de la participació a aquest projecte, reflexionar sobre la nostra biblioteca escolar i buscar la manera de convertir-la en un espai de trobada, d’aprenentatge i de projectes compartits. Volem sobretot convertir-la en un lloc bo per compartir el gust per la lectura i experiències lectores, i volem que tots vosaltres us en pugueu sentir partícips.

Us deixem més informació sobre la Crida que podeu veure a la pàgina web: Biblio(r)Evolució

Us seguirem informant!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *