ELS TALLERS

En un dels tallers de plàstica dibuixem i pintem utilitzant diferents tècniques amb els retoladors, els llapis de colors i les ceres. Hem pintat una mandala amb retoladors gruixuts, l’hem retallat i l’hem enganxat en una cartolina. Hem fet la portada de l’àlbum del primer trimestre. Constava d’un avet amb tires de paper de diari i el test fet amb un tros de fregall, a dalt una estrella fugaç pintada amb ceres blanques i grogues i vernissada amb purpurina.

Amb un regle hem fet línies en un foli per marcar diferents espais i els hem pintat de colors diferents amb ceres. Després hem agafat una cera de color negra i hem pintat a sobre tapant-ho tot. Finalment, amb un escuradent cadascú ha fet el dibuix que més li ha agradat. Perquè llueixi més ho hem envernissat i ho hem enganxat sobre un fons blanc.

Com cada any, l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Palamós ens ha convidat a participar al Concurs de cartells de l’esport. Abans de posar-nos a dibuixar vam veure una projecció de fotografies de molts esports per refrescar la memòria. El dibuix l’hem fet amb llapis de colors i retoladors. Alguns nens i nenes van pintat el fons del dibuix amb guixos de colors. Molta sort nens i nenes de cicle inicial!!!!

Treballem el puntejat amb retoladors prims i gruixuts en un dibuix relacionat amb la biodiversitat. Sembla un feina fàcil però hem de tenir molta cura perquè ens quedi un bon puntejat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *