Keith Haring

Keith Haring (Reading, Pennsilvània, 4 de maig, 1958 – Nova York, 16 de febrer, 1990) fou un artista i activista social nord-americà, els treballs del qual responien a la cultura del carrer al Nova York dels anys 80.

Va ser un dels principals dibuixants de graffitti del metro de Nova York , i  va destacar pels seus personatges formats amb siluetes d’emocions molt propers als dibuixos animats. Keith Haring forma part d’una nova generació d’artistes propers al Pop Art  d’Anady Warhol.

Més informació: www.haring.com i wikipedia

En el taller de pintura de setembre i octubre hem treballat Keith Haring.

Algunes obres de l’artista:

Aquest és el nostre treball de plàstica sobre l’autor:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *