Hola, món!

 

 

Som els alumnes de primer i segon  de la USEE de l’institut IES Les Vinyes a Santa Coloma de Gramenet, i aquest es el primer any de la nostra USEE.

La USEE esta formada per diferents classes i  tallers a través dels quals treballem les diferents àrees curriculars.  Per exemple , l’hort ens ajuda a treballar el medi, a la cuina treballem hàbits saludables i  mesures matemàtiques , amb el blog treballem  la llengua catalana i millorem  la nostra expressió i la creativitat. També tenim un espai de relaxació i un espai de lectura diari.

Ara us parlaré una mica sobre el nostre blog, l’estem construint amb el treball de tots els companys i tindrem diferents seccions i articles com ara : Cuina, Hort, professors col·laboradors, lectures, Noticies etc.  De moment ja podeu visitar la secció de l’hort. Esperem que us agradi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *