Convivència

Divendres passat, per tal d’afavorir un clima de respecte, de solidaritat i bona convivència entre l’alumnat de cicle superior, vam organitzar un seguit de jocs al pati. Amb les activitats programades preteníem potenciar un clima de col·laboració empatia i bona harmonia entre els i les alumnes, acceptant les diferents maneres de ser i tot rebutjant les actituds discriminatòries, pilar d’una bona convivència. Tothom va participar en els diferents jocs. El temps ens va acompanyar i van poder gaudir d’una tarda ben agradable amb el colofó d’unes galetes compartides a la pista, en un ambient distès de bona companyia. La trobada també va servir per donar la benvinguda a l’alumnat de 5è al cicle superior.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *