Diada de Sant Jordi

Un any més l’escola celebra la diada de Sant Jordi com una gran festa. A primera hora, els alumnes de 6è vam escenificar davant dels companys i companyes de primària, una petita representació on es feia un repàs de la vida del poeta Joan Maragall, acompanyat d’alguns dels poemes més coneguts.
Un cop finalitzada l’obra vam preparar les paradetes dels tradicionals llibres de Sant Jordi que cada cicle elabora, i que són una síntesi d’algun projecte treballat durant el curs.
Aquest cop hi havia, però, algunes novetats: les paradetes de venda de sabons elaborats a l’escola, bossetes d’herbes del nostre hortet de plantes medicinals i degustació d’infusions.

Per la tarda, vam gaudir de la festa amb les nostres famílies tot recollint el nostre llibre de Sant Jordi. Es va tornar a repetir la representació l’obra de Joan Maragall, però aquest cop per a les famílies de l’escola.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *