El nou OpenOffice 3.0

La nova versió del paquet de programari OpenOffice 3.0 ja està traduida al català. La traducció ha estat obra conjunta de Softcatalà i el Termcat, per un acord signat amb la Generalitat. Gràcies a aquesta col•laboració, per primera vegada des que es tradueix aquest paquet de programari, s’ha pogut traduir al català tota la documentació i l’ajuda en línia.

openoffice.jpg
L’OpenOffice.org és la versió de programari lliure (sota la llicència LGPL) del paquet ofimàtic Star Office, de Sun Microsystems. Conté un processador de textos (Writer) compatible amb Microsoft Word, un gestor de fulls de càlcul (Calc) compatible amb Microsoft Excel, un editor de presentacions (Impress) compatible amb Microsoft Power Point, un editor de bases de dades (Base) que pot importar bases de dades Microsoft Access, un editor de dibuixos vectorials i gràfics (Draw) i un editor de fórmules matemàtiques (Math).

Per baixar-lo: Softcatala.org baixar Open Office

Aquest article ha estat publicat en Eines i recursos, Per llegir. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.