La Secció Filològica presenta L’Acadèmia Oberta i la Gramàtica al professorat de primària i secundària de Catalunya

Fins a final d’octubre es duran a terme arreu de Catalunya una vintena de trobades amb ensenyants per a intercanviar informació i establir relacions de cooperació.

http://www.iec.cat/activitats/imatges/academia_oberta.jpg

Dimarts passat, 27 de setembre, a la seu de l’Institut, la Secció Filològica va presentar al professorat de secundària del Consorci d’Educació de Barcelona els continguts i les novetats de la Gramàtica de la llengua catalana de l’IEC, que es farà publica el 23 de novembre vinent. La trobada es va organitzar en el marc del projecte L’Acadèmia Oberta, que també es va presentar durant la trobada, i és una de les vint sessions que s’han previst per a les properes setmanes arreu de Catalunya, a les quals estan convidats tots els docents de primària i secundària. La invitació a aquestes sessions ha estat feta pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i en l’organització participa la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC, que és l’encarregada de coordinar els especialistes en didàctica de la llengua que intervenen en les sessions per al professorat de primària.

Més informació.

Aquest article s'ha publicat dins de General, Informacions i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *