Acte de rebuda de membres d’un projecte europeu, amb l’escola Sant Jordi, a l’ajuntament de Mollet del Vallès.

L’escola Sant Jordi de Mollet del Vallés participa actualment en un projecte europeu, juntament amb unes altres escoles de Bèlgica, Finlàndia, Alemanya, Grècia i Itàlia, i aquest any els visiten els mestres europeus participants. L’escola realitzarà diverses activitats per donar a coneixer el centre, la ciutat i la cultura.

És amb aquest motiu l’Escola Snat Jordi i l’ajuntament de Mollet del Vallès fan arribar la invitació per participar a l’acte de rebuda institucional que es farà a l’Ajuntament de Mollet, el proper dilluns, 3 d’octubre, a les 10h, a la sala de plens de l’ajuntament.

Més informació

Aquest article ha estat publicat en Convivència, Desenvolupament centres, Esdeveniments centres, Llengües Estrangeres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *