Etwinning guanyadors 2014 i John McDowell Awards

Wordle: etwining

A la pàgina d’eTwinning ja s’han publicat els guanyadors i Runner up de l’any 2014. Un dels guanyadors és de la nostra zona (INS Thos i Codina):

A la categoria 16-19 i dins la seccióPhotography as a pedagogical tool” :

La guanyadora ha estat : Maya Vila, de l’INS Thos i Codina (Mataró).

D’altra banda, durant el Congrés de l’Associació de Professors i Professores d’Anglès de Catalunya (les jornades APAC)  realitzades el passat dijous, divendres i dissabte es van concedir els premis APAC – British Council John McDowell Award.Un dels centres premiats va ser l’Escola FRETA de Calella, pel treball de recerca d’un alumne seu.​

El premi va ser entregat per la Consellera, Irene Rigau, durant l’acte d’inauguració de les jornades, juntament amb el president de l’APAC, Miquel Berga, el director del British Council, Ricard Rooze i la  Sotsdirectora general de Llengua i Purilingüísme, Mònica Pereña.

Aquest article ha estat publicat en Llengües, Recursos, TAC/TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.