Competències Bàsiques en l’àmbit digital i el Pla TAC

El passat Ponents16 de gener la Direcció General d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat va presentar a l’INS Antoni Cumella de Granollers el document . La Direcció General d’Educació Infantil i Primària ho va fer al Tecnocampus el dia 20 en dues sessions (una al matí per als centres del Vallès Oriental i una altra a la tarda per al Maresme).

El document de desplegament de les competències bàsiques en l’àmbit digital vol promoure un canvi metodològic, i alhora permetre clarificar les competències bàsiques en l’àmbit digital, remarcant la importància de l’educació dels joves en aquest escenari. Els alumnes han de dominar  les eines digitals i aprendre de les tecnologies, sobre les tecnologies i amb les tecnologies”, evitant l’escletxa digital. En ambdues presentacions territorials s’ha posat èmfasi en el caràcter transversal pel que fa al tractament de la informació i de la comunicació.

Disposareu de les presentacions en breu.

Aquest article ha estat publicat en Innovació Educativa, Pla TAC, Prsentació, TAC/TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.