Tardor TIC BCN: Presentació d’experiències d’aula premiades en el Concurs de Bones pràctiques

Amb l’objectiu de fer difusió dels treballs guardonats del Concurs de Bones Pràctiques TIC del CEB, s’organitza la Primera Jornada “Tardor TIC BCN”.
Aquesta activitat està programada per al dia 2 de desembre a l’Institut Moisès Broggi, situat al carrer Sant Quintí, 32-50 en horari de 17:30 a 19:45 hores.

L’acte començarà amb la intervenció del Sr. Manel Blasco, gerent del Consorci d’Educació de Barcelona i comptarà amb una conferència del Sr. Juan Miguel Muñoz.
La part principal consistirà en la presentació de 12 experiències en 4 espais simultanis del mateix centre, de tal forma que permetrà veure per especialitats i/o nivells educatius la majoria d’activitats que us puguin interessar.

Posem a la vostra disposició el programa amb tots el detall de les experiències.
Les inscripcions es poden fer des del dia 11 al 29 de novembre. Si en voleu més informació, la teniu a la vostra disposició a la web del Consorci: http://www.edubcn.cat/ca/agenda/detall?45204,12,2013

Aquest article s'ha publicat dins de Desenvolupament centres, Innovació Educativa, TAC/TIC i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.