Taller presencial pel professorat que innova en la matèria d’informàtica de 4t ESO

El dia 16 de desembre de 2013 a la tarda , al centre Mobile de Plaça Catalunya de Barcelona, es farà un taller presencial complementari a la formació telemàtica que s’està fent per al professorat que implementa la proposta didàctica de la matèria d’informàtica de 4t ESO

Aquest taller té una durada de tres hores i els continguts que es tractaran sobre tot és la gestió de les idees i dels grups. També es presentarà el Grup a la Xarxa Docent específic per aquest professorat “mobilitzem la informàtica” i la Plataforma de comunicació entre els centres i els experts d’APPS.

Més informació i la inscripció al Taller: aquí.

Aquest article s'ha publicat dins de Formació, TAC/TIC i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.