5a Sessió del Seminari TAC del Vallès Oriental III

S’ha realitzat l’última sessió del seminari seguint el moodle d’aquest.

–          Com que a les darreres sessions es va plantejar el tema de les autoritzacions pels drets d’imatge dels alumnes i veien que hi havia el tema del You Tube per aclarir, es presenta el model de  l’escola Pallerola que recull aquests serveis en el document que signen les famílies.

–          Es presenten els temes proposats pels Serveis Centrals  “Aprendre i ensenyar en entorns digitals”  i per tal de focalitzar els temes que més puguin interessar es fa un resum que es comenta.

–          S’avancen alguns dels temes a tractar a la sessió tècnica de migració de Moodle i es comenta que es farà un calendari que permeti als centres que vulguin, venir al CRP i fer la migració amb els tècnics d’aquest servei.

–          Es comenta com quedarà  l’oferta del PFZ per al curs vinent i concretament les ofertes en temes TAC i el seminari de coordinadors TAC. El curs vinent es farà en horari no lectiu.

–          Finalment es dona temps per tal que es faci la valoració del seminari indicant amb un enllaç el lloc on es troba.

 

Manel de la Fuente
CRP Vallès Oriental III
Cardedeu, 27 de maig de 2013

Aquest article s'ha publicat dins de Seminaris TAC, TAC/TIC i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.