4a sessió del Seminari TAC de Mataró

La sessió ha tingut tres blocs:

1. Àmbit TIC
S’han aportat informacions i intercanvis en l’àmbit TIC. S’ha revisat la informació sobre el nou model TIC a partir de la presentació que va tenir lloc a l’Institut Alexandre Satorras, s’ha valorat el taller de clonació a partir del buidat fet pel CRP, i s’ha fet un repàs i un intercanvi d’informació de l’estat de la implantació de la fibra òptica a Mataró

2. Àmbit TAC
El bloc més extens en temps i contingut ha estat el segon. S’ha treballat el tema de la lectura digital, bàsicament a partir de la documentació de l’Àrea TAC, parcialment reelaborada. S’ha presentat també un document sobre el treball de les estratègies en la comprensió lectora digital, per a poder portar en els centres, especialment al professorat de cicle superior. S’ha parlat també de la posta en marxa de l’aplicatiu d’elaboració del Pla TAC.

3. Intercanvi d’experiències
En el marc de presentacions d’experiències TAC per part dels membres del seminari, dos centres han presentat les seves respectives actuacions que han despertat un gran interès (es poden veure al moodle).

S’han definit les properes tasques no presencials a realitzar que es poden consultar, a l’igual que tot el contingut de la sesió, al moodle del Seminari

Aquest article s'ha publicat dins de General, Seminaris TAC i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.