VídeoMAT 2013

El Centre de Recursos per Ensenyar i Aprendre Matemàtiques (CESIRE-CREMAT) ha creat al VídeoMAT 2013. La primera edició d’un projecte en el qual els i les alumnes creen vídeos on es responen preguntes que posen de manifest les aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn, com per exemple: a quina velocitat creix el cabell? Com es mesura la longitud d’un riu? O si els animals saben comptar?

Més enllà del contingut matemàtic, el projecte pot ser una bona oportunitat per promoure relacions entre àmbits de coneixement, posant en joc la curiositat, la creativitat, la comunicació audiovisual, la cerca i el contrast d’informació, el treball en equip…

Podeu trobar més informació a videomat.cat

Aquest article s'ha publicat dins de Desenvolupament centres, Esdeveniments centres, Innovació Educativa, TAC/TIC i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.