1r Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica

El Departament d’Ensenyament conjuntament amb el Departament d’Agricultura i el Departament  de Territori i Sostenibilitat han organitzat el 1r Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica.

Podran optar al premi tots els centres educatius d’Educació infantil, primària i secundària o llar d’infants de Catalunya que hagin desenvolupat al llarg del curs escolar 2011-2012 un projecte o una experiència relacionats amb la producció agrària o l’alimentació ecològica.

El termini de presentació finalitza el dilluns 8 d’abril de 2013, i les bases del concurs i la inscripció la porta a terme l’Associació Mamaterra: http://mamaterra.info/ca/premi.html En aquesta web també podeu fer un cop d’ull als premis, que estan molt bé!

Aquest article s'ha publicat dins de Escoles Verdes i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.