2a Sessió del Seminari TAC del Granollers

Resum 2a sessió seminari TAC (10-12-12)

La sessió s’ha dividit en dues parts: a la primera part en Carles (un dels formadors) va explicar temes tècnics i normatius, a la segona part hem donat informacions.

Part tècnica: com instal·lar els programes per poder adormir i/o congelar els ordinadors del centre. Ens va presentar l’RS somnifero i va recomanar el deep freeze professional També va fer algunes respostes ràpides a preguntes tècniques: copia de seguretat, instal·lació d’un disc dur.

Part normativa: importància del coordinador d’informàtica i de la comissió TAC. Vam veure la visió d’escola com a membre de l’equip directiu i la importància de prendre decisions al claustre referents a les TAC.  També vam parlar sobre el format de la pàgina web del centre: presentació, contingut i disseny. Vam reflexionar sobre que cal cuidar la imatge digital, i que cal que la web del centre sigui àgil, fàcil i dinàmica. Finalment vam revisar el tema dels drets d’imatge.

Informacions: A l’última part de la sessió, la Susi (la referent TAC del CRP de Granollers) va informar de les diferents sessions i jornades proposades pel segon trimestre.

A la propera sessió del seminari TAC tractarem els següents temes:
– Un programa de mecanografia.
– Una experiència de lecto-escriptura amb alumnes de P-4
– Com fer particions del disc dur.

Aquest article s'ha publicat dins de Seminaris TAC, TAC/TIC i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.