Sortides del primer trimestre de cinquè (Curs 2018-2019)

Visita a Catalunya Ràdio Cicle Superior (Taller MAV grup C)

El primer grup del taller MAV (mitjans audiovisuals) es va estrenar en les tres visites que realitzarem a Catalunya Ràdio, gràcies al pare d’en Roger, en Marc Olivé. Abans de res li hem d’agrair les seves gestions per poder haver gaudit d’aquesta visita, de la qual també ens va fer de guia indispensable.

Va ser una experiència genial. Poder veure en persona allò del que havíem parlat als tallers és impressionant. Milions de gràcies Marc!!!

Visita al Poble Espanyol de Montjuïc 

Hem visitat el Poble Espanyol a Barcelona, a la muntanya màgica de Montjuïc, amb els nostres companys i companyes de sisè. Ha estat un dia molt divertit on ens hem trobat un personatge molt curiós que ens ha fet de guia. a més, va venir amb nosaltres el nostre fantàstic mestre de pràctiques l’Edu.

Un dia per aprendre d’una manera divertida i diferent. Genial!

 

La vida del riu (Tenes-Besós)

Els alumnes de cinquè hem conegut de primera mà el recorregut que fa un riu des del seu naixement fins la seva desembocadura. He visitat el naixement del riu Tenes i hem pogut analitzar les característiques que té un riu en el seu curs més alt.

Més tard, hem arribat a Sant Adrià del Besós on desemboca el riu Besós, és clar. Allà hem vist com el riu Tenes, afluent del Besós, anava a parar al mar convertit en un riu més gran.

Un dia genial!!!

Aquest article ha estat publicat en , 5è i 6è, , General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *