Sortida – Fàbrica de Colacao – Nocilla (5è)

El passat 21 de febrer, l’alumnat de Cinquè, vam anar de sortida a la Fàbrica de Colacao-Nocilla a Parets del Vallès. Allà, vam poder visitar les seves instal·lacions i observar el procés d’elaboració dels seus productes. Ens van oferir un esmorzar amb els seus productes i ens ho vam passar molt bé! Feu clic a la imatge per a veure les fotos!

 

Publicat dins de , General | Deixa un comentari

Xerrada sobre Seguretat a Internet (6è)

Els alumnes de 6è d’Educació Bàsica van rebre la visita de la Guàrdia urbana per parlar sobre la Seguretat a Internet. Van tractar temes com el grooming, el ciberbullying, les estafes en línia… Va ser molt interessant! Aquí teniu la fotografia que ens vam realitzar al final de la sessió.

Publicat dins de , General | Deixa un comentari

Alumnat en pràctiques a l’Escola Splai

Com ja sabeu, l’Escola Splai és Centre Formador d’Estudiants del grau de Magisteri de diferents Universitats de Barcelona. Aquí teniu unes fotografies d’una de les sessions de català que  Lawrence, el nostre alumne en pràctiques de la UB, va realitzar amb els nens i nenes de sisè.

Publicat dins de | Deixa un comentari

MACRAMÈ A CINQUÈ

ELS DIVENDRES PER LA TARDA ELS ALUMNES DE CICLE SUPERIOR FAN UN TALLER DE MACRAMÈ EN L’ÀMBIT ARTÍSTIC. JA HAN COMENÇAT A REALITZAR UN PETIT MACETER QUE PODEU VEURE EN LES FOTOGRAFIES. AGRAïM LA COL·LABORACIÓ DE LA RUT, MARE DE CINQUÈ, QUE ENS ESTÀ AJUDANT EN L’ELABORACIÓ.

Publicat dins de General | 1 comentari

EXPERIMENTEM A SISÈ

ELS ALUMNES DE SISÈ ESTEM REALITZANT EXPERIMENTS A CLASSE SEGUINT EL MÈTODE CIENTÍFIC (OBSERVANT, PLANTEJANT HIPÒTESIS, TREIENT CONCLUSIONS…).

EN AQUESTA SESSIÓ VAM TREBALLAR EL CONCEPTE D’OSMOSI. VAM ACONSEGUIR TRANSFORMAR LA CLOSCA D’UN OU EN UNA MEMBRANA ELÀSTICA. VAM INTRODUIR L’OU EN UN POT AMB VINAGRE, EL VAM DEIXAR ACTUAR 48 HORES I MÀGIA! AQUÍ HO PODEU VEURE…

Publicat dins de , General | Deixa un comentari

EXPRESSIÓ ESCRITA A SISÈ: L’ENTREVISTA

ELS ALUMNES DE SISÈ JA HAN COMENÇAT LES SESSIONS D’EXPRESSIÓ ESCRITA EN GRUP PARTIT. AQUÍ ELS VEIEU TREBALLANT L’ENTREVISTA.

HEM VIST DOS VÍDEOS EXPLICATIUS, UN SOBRE QUÈ ÉS UNA ENTREVISTA I LES SEVES CARACTERÍSTIQUES, I UN ALTRE SOBRE LA TEORIA DE LES INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES. ELS DOS ELS HEM COMENTAT A CLASSE ENTRE TOTS DE MANERA ORAL.

DESPRÉS, ELS ALUMNES S’HAN POSAT A PENSAR QUIN TIPUS DE PREGUNTES REALITZARAN ALS SEUS COMPANYS PER A CONEIXE’LS MILLOR, I A MÉS, PER SABER QUINES DE LES DIFERENTS INTEL·LIGÈNCIES SÓN LES QUE PENSEN QUE TENEN MÉS DESENVOLUPADES.

 

Publicat dins de , Català | Deixa un comentari

PROJECTE: EL NOM DE LA CLASSE DE CINQUÈ

ELS ALUMNES DE CINQUÈ HAN TREBALLAT DURANT EL MES DE SETEMBRE EL PROJECTE DEL NOM DE LA CLASSE. SOM LA CLASSE DE L’AU FÈNIX.

Cliqueu la foto per veure la galeria.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Colònies de 6è al Delta de l’Ebre

L’alumnat de 6è ha gaudit molt de les colònies ! Del 18 al 20 de maig, van anar al Delta de l’Ebre i van fer moltíssimes activitats: escalada, tir amb arc, quads, piscina, kayak… Sense cap mena de dubte, serà una experiència per recordar sempre! Feu clic a la foto per veure com de bé s’ho van passar!

Publicat dins de , General | Deixa un comentari

5È FA LA SORTIDA AL MUSEU MARÍTIM

ELS ALUMNES DE 5È HEM ANAT AL MUSEU MARÍTIM A FER UNA ACTIVITAT RELACIONADA AMB EL TEMA DE MEDI QUE ESTEM TREBALLANT DURANT AQUEST TRIMESTRE. HEM APRÈS COM VA CANVIAR LA IMATGE DEL MÓN DESPRÈS DEL DESCOBRIMENT D’AMÈRICA. UN COP ACABADA L’ACTIVITAT, HEM POGUT VISITAR EL PAILEBOT SANTA EULÀLIA. UN DIA RODÓ.

Publicat dins de , 5è i 6è, General | Deixa un comentari

Visita al Parlament de Catalunya (6è de Primària)

Els alumnes de sisè van realitzar una sortida relacionada amb l’àrea de Medi Social. Van anar a visitar el Parlament de Catalunya, que està situat al Parc de la Ciutadella. Allà van realitzar un taller per a conèixer el funcionament d’aquesta institució i van simular ser diputats per un dia. Va ser molt interessant, ho van fer molt bé! I a més els van felicitar per la bona expressió oral que tenen els alumnes del grup. Compartim amb vosaltres dues imatges: una de l’escala interior de l’edifici i l’altra, de la cambra dels diputats.

Publicat dins de , Català, General, Medi | Deixa un comentari