Sortida al Parlament de Catalunya 6è (febrer 2019)

Els alumnes de sisè hem gaudit d’un gran dia visitant el parc de la Ciutadella, amb la intenció de conèixer el Parlament de Catalunya i de fer una activitat molt interessant: “Sóc diputat o diputada”. A més, hem visitat diferents indrets del propi parc i…hem pujat a les barques del parc!!! No patiu… no hi ha hagut naufragis. Desprès de la trobada al Parlament, on hem defensat les nostres idees en quatre grups polítics, hem vist la sala on es reuneixen els polítics de veritat. Una passada!!!

Per acabar, hem decidit anar a dinar a la platja de la Barceloneta i hem jugat una bona estona. Un dia genial!!!

Aquest article ha estat publicat en , General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *