A qui toca seguir el conte N.15 – 6è A

CONTE N.15  
ATAULFA GARREPA

Aquí teniu l’enllaç per seguir els contes en els que participem
https://sites.google.com/site/aquilitoca2016/

INTRODUCCIÓ

Hi havia una vegada una dona molt gran que es deia Ataulfa. Ataulfa tenia 92 anys i tenia moltes arrugues. Aquesta dona era molt despistada i sempre es deixava les coses on anava. També era molt garrepa i per això no li donava diners a ningú i no es fiava dels bancs perquè pensava que li volien robar.

Ataulfa vivia en una casa adossada amb 3 gats negres i 2 pitbulls. Els 3 gats es deien: Taques, Garfield i Jhosy. Els 2 gossos: Divendres i Dissabte.

NUCLI

Ataulfa va rebre una carta d’uns lladres que figuraven ser el banc. A la carta hi posava que rebria un premi molt valuós i car.

Un dia, mentre anava cap al banc es va trobar una cartera pel carrer que contenia molts diners. També hi havia una foto d’un senyor d’uns 90 anys.

Ataulfa es va enamorar del senyor de la foto i va resultar que el senyor era un lladre molt buscat, però ella no ho sabia.

Una nit estava asseguda comptant els diners que havia trobat a la cartera i li va sorgir la idea de fer un sopar romàntic per a conèixer el senyor.

A la cartera hi havia el DNI i això suposava que hi havia el telèfon, l’adreça, etc…

Quan van quedar per sopar, l’home es va enfadar molt amb l’Ataulfa perquè es pensava que ella li havia robat la cartera, però ella es va inventar que uns lladres li havien robat al senyor i que ella se l’havia trobat sobre un cotxe.

Quan van acabar de sopar havien de pagar, però clar, el senyor no portava la cartera i la senyora no volia pagar. Al cap d’una estona d’estar allà, el senyor va robar diners de la taula del costat fent-se passar per un cambrer que havia de cobrar. La senyora es va adonar que ell era un lladre i el va començar a estomacar amb el bastó…


DESENLLAÇ
  

QUÈ? HAS PENSAT COM HEM D’ACABAR EL CONTE?
DEIXA LES TEVES IDEES EN …
ELS COMENTARIS D’AQUEST ARTICLE.

ESCRIU EL TEU NOM I DIGUES COM CREUS QUE L’HEM D’ACABAR

DIMARTS VINENT  ENS HI POSEM!

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en , Informàtica. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a A qui toca seguir el conte N.15 – 6è A

 1. GAEL GRAU diu:

  HOLA SÓC EL GAEL. ESTÀ BASTANT BÉ LA HISTÒRIA. DESPRÉS DE DONAR-LI UNS BONS COPS DE BASTÓ, VA CONVERTIR-SE EN HAKER I VA HAKEJAR TOTS ELS BANCS DEL MÓN PER OBTENIR UNA VENJANÇA, I ES CLAR VA RECOPERAR EL DINER QUE HAVIA PERDUT… TAMBÉ VA RECOPERAR ELS SEUS GOSSOS I GATS. FI.

 2. Víctor Torres Sánchez diu:

  Hola Àngels, per seguir el conte d’Ataulfa Garrepa jo faria:
  Ataulfa, al comprendre que el lladre seria la seva parella ideal, deixa d’estomacar l’home i li demana perdó i si li agradaria ser la seva parella. L’home li diu que si i que per aquesta relació necesitaria que Ataulfa li’n firmès un paper.Ella, va llegir el paper ja que no se’n refiava, va veure que era una trampa per quedar-se amb les seves posesions i acaba estomant el senyor un altre cop.

 3. Pol Minguella Ayuso (6è) Grup A diu:

  Doncs… Jo posaria que quan li dóna amb el bastó l’home ”mor” (es fa el mort) llavors ara l’ Ataulfa ara també és una criminal buscada per ”homicidi” llavors, l’home surt molt discretament de l’ ambulància i avisa a l’ Ataulfa de que siguin criminals junts, l’Ataulfa va quedar-se pensativa uns segons i li va dir que si, van passar mesos junts fent coses dolentes fins que un dia van córrer tant (escapant de la policia) i els va donar un atac de cor als dos i van morir (aquest cop de veritat).

  · Potser això no és un final, o si, perquè no cal que acabi bé. En fi. Ja ho debatirem el dimrts. Adéu 🙂

 4. Júlia Garcia diu:

  Hola!!
  jo acabaria el conte fent que al final els altres clients del restaurant,quan senten tant de xibarri,criden a la policia,i detenen al lladre. Ataulfa, se’n torna a casa i per oblidar el que li ha passat, s’en va a correr món, amb els seus animalsi, a conèixer diferents persones i a deixar de ser tan garrepa i reservada.

 5. Carla López Chico diu:

  Hola Àngels , jo he pensat que el conte es podria continuar així…
  A l’assabentar-se de que el senyor que li agrada es un lladre, truca a la policia i se l’emporten a la pressó. Però Ataulfa es sent culpable , i decideix anar a la pressó i alliberar al lladre sense que els policies s’assabentin.

 6. Dani Perez diu:

  Jo acabaria el conte fent que l’Altafulla es faci la novia del lladre per que el lladre la conquista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *