A qui toca seguir el conte N.13 – 6èB

CONTE N.13
EL SUPERHEROI TROLL MAN

Aquí teniu l’enllaç per seguir els contes en els que participem
https://sites.google.com/site/aquilitoca2016/

INTRODUCCIÓ

-Estic fart!! Fart de que tot ho paguin amb mi només per burlar-se d’ algú! Sóc en Joan Carquinyoli, fa poc que he arribat a Òrrius un petit poble de Catalunya. Sóc baixet com un nanet de jardí, prim i amb els ulls marrons. El meu cabell castany l’adorno amb una cresta i gomina que dissimula la meva cara plena de pigues. Tinc només dotze anys.

Tots els nens de la classe em fan la guitza, intento dir-ho als pares però l’únic que fan és estar per la meva germana petita. A vegades em sento tant malament que voldria desaparèixer però he aprés a posar-me la màscara de Troll Man. Llavors em passo les hores tancat a casa  creant vídeos on menteixo per descobrir un altre nen que no sóc jo.

No tinc amics i els meus companys em fan bromes pesades, a mesura que creixo cada dia sento més ràbia dins meu. Sento que un dia explotaré i la venjança serà amb conseqüències greus per a tots aquells que no paren de fer-me això que ells anomenen “bromes”. Em juro a mi mateix que idearé un pla malèfic!  enfurismat. El que jo desitjaria és  ser un noi feliç, tranquil i amb molts amics. i em sento enfurismat.

He arribat a l’ institut, és un lloc dur i difícil i només arribar ja pregunten per les vacances i jo ja he començat a mentir. Els professors no se’n adonen tampoc del que em passa i són coses terribles: em peguen, m’insulten, em roben, no em conviden a les festes… A l’hora de l’esbarjo em sento sol i els companys  em miren de forma estranya i comencen a parlar fluixet com si es burlessin de mi. Estic tant fart! Jo voldria ser un SUPERHEROI …

NUCLI

Al dia següent a primera hora, la professora presenta una companya nova que és diu Marta. Arriba de Tarragona i és una noia baixeta, rossa amb el cabell llarg, els ulls blaus i vestida amb roba de marca.

Només en veure-la tothom és queda impressionat. 

A la classe només hi ha un lloc lliure on ningú no vol seure, és al meu costat. És la primera cosa bona que m’ha passat desde que estic aquí.

La Marta se m’apropa, s’asseu al meu costat, em poso vermell i la saludo amb timidesa.

La Marta és molt guapa, oberta i decidida, fet que la fa popular  ràpidament.  No ho puc negar, n’estic ENAMORAT!!!!

És dijous i la professora ens mana un treball de Medi Social. S’ha de fer per parelles. Tothom vol anar amb la Marta. Jo, com sempre, l’hauré de fer sol, perquè ningú ho vol fer amb mi. Aleshores, la Marta s’apropa i em diu la cosa més bonica que m’han dit mai:

– Vols fer el treball amb mi?

Jo sense creure-m’ho massa li contesto que sí.

A la tarda quedem a casa de la Marta per fer el treball. Mentre fem el treball ens anem coneixent i cada vegada ens fem més amics.

Cada tarda quedem a casa seva i jo li explico el que em passa amb els companys. Ella m’entén i m’intenta ajudar donant-me consells.

Cada dia que passa som més amics. Un dia la Marta em porta al centre comercial perquè ella es vol tallar els cabells i em pregunta si jo també me’ls vull tallar.

Ella em recomana fer-me un “tupé” i el resultat m’agrada molt.Al dia següent quan arribo a l’institut tots és queden mirant-me bocabadats.

Tot i el meu canvi físic continuen molestant-me  i burlant-se de mi. Encara no m’atreveixo a plantar-los  cara, però sort en tinc de la Marta que m’ajuda i em defensa davant dels altres. I en aquell moment els dos pensem que seria bona idea formar una banda de rock. A la tarda quan tothom surt de l’institut ens posem a la porta i anem preguntant a la gent si vol tocar amb nosaltres a una banda de rock.

Tothom diu que no, fins que en l’últim moment els nens menys populars de l’escola surten i  la idea de fer una banda els hi agrada molt.

Avui a la tarda hem quedat a casa meva per assajar la cançó. Aleshores la Marta entra al meu ordinador per buscar una cançó per a inspirar-nos i just en aquell moment, m’arriba una notificació d’un “like”dels meus vídeos Trol.  La Marta veu el vídeo i …


DESENLLAÇ
  

I… es queda …sorpresa, molt sorpresa.

– Apa, si es el meu canal preferit, com és que el coneixes!?-diu la Marta – Jo en sóc molt fan!!!, Tu també el segueixes?

Ostres, ostres!  Li agrada! Li agradaaa!

-T’he de dir una cosa…
-Què m’has de dir?- em pregunta intrigada.
-Troll man…. .Sóc jo!..- li dic tot seriós.

La Marta em mira amb uns ulls ben grossos.

– Com???  És veritat ? O et burles?
– No, és cert! Em pensava que no t’agradaria i no m’atrevia a dir-t’ho.
– Clar que m’agrada, tros d’ase. És més… se m’està acudint una idea. A veure que et sembla, podríem aprofitar els teus seguidors per donar a conèixer  la nostra banda en  un nou vídeo- la Marta ens diu entusiasmada.
– Apa, quina gran idea- responen el Miquel, l’Albert i la Laia gairebé alhora.

De seguida ens posem mans a l’obra i  comencem a composar la nostra primera cançó.
La lletra, el ritme, la melodia.. tot ens ha d’encaixar. I…ens encaixa!

Ja tenim la tornada:

“Troll, troll, rock
guitarres de foc.
Mostra’t com ets.
No tinguis cap por!
Ooooh yeah”


Després de molt assajar, enregistrem.
– Marta, vols  fer-nos els honors de penjar el primer vídeo del grup?
– Sí, encantada!
– Però ens falta un petit detall, com es dirà  la banda?- ens diu la Laia.
– Tens raó! – li dic.

De sobte l’Albert que estava molt callat ens diu:

– Ja ho tinc! Es podria dir… “Troll Rock Band”
– Guai ! Albert, ho has clavat! – diu en Miquel

A tots ens  encanta el nom que ha proposat l’Albert .
Fa tres dies que hem penjat el nostre videoclip . Hem aconseguit 1258 visites, 255 likes i 4 dislikes ( potser són dels quatres ganàpies que ens fan bullying).

La Marta és la nostra vocalista perquè canta de meravella, l’Albert el nostre bateria, el Miquel al baix, la Laia al sintetitzador i jo a l’elèctrica.

Tots els nois i noies de l’insti  embogeixen amb la nostra música. Cada dia guanyem més i més confiança en nosaltres mateixos.  A la Troll Rock Band, músics i seguidors, ens fem costat els uns als altres. Ja no ens fan cap por els quatre assetjadors que ens molestaven.  S’han cansat de fer bromes pesades?  Comencen a tenir-nos una mica de respecte? O potser ja han vist que anar de mal rotllo no porta res de bo?

Aquest article ha estat publicat en , Informàtica. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a A qui toca seguir el conte N.13 – 6èB

 1. sergio torres diu:

  jo penso que despres que la marta veies el videos encara es fa mes amiga d’ell i poc a poc va convençent als altres nens que joan carquinyoli es un bon nen i que s’ho pasaran molt be tots junts veient els videos dels troll-man que el joan posa a internet perque la marta també s’ha enamorat.

 2. Alex Pierola diu:

  Hola! Jo acabaría el conte de la següent manera: La Marta veu el vídeo i …
  -Ets tú en Trollman?-va dir la Marta.
  Jo no savia el que respondre però una cosa dins meu em va empuixar i li vaig respondre que sí. Ella es va posar a riure i va dir:
  -No em crec que una persona tan divertida com tú et fagis pasar per una altre persona, tu ets molt guay, i sent tu mateix faries uns videos brutals. Què et sembla que fem videos els dos plegats?
  Jo estava conmugut i vaig acceptar. Al següent video em vaig mostrar, tal i com sóc. Em vaig presentar com Joan, el que era Trollman. També vaig presentar a la Marta i va passar el següent al video:
  -Hola a tots!- em vaig presentar i em vaig treure la màscara- Jo sóc en Joan, el que pensàveu que era Trollman sóc jo.
  I estic amb una nena que es diu Marta, que és la meva … I llavors em va donar un petó.
  -Jo sóc la seva novia-va dir.
  Ella sent el mateix per mi que jo sento per ella!
  Vam acabar el video dient de que aniria el canal i quan estàvem a punt d’acabar… em va donar un altre petó.
  Això de treure’s la màscara em va fer molt bé i ara tots em respeten ja que sóc el novio de la nena més important de l'”insti”.
  Ara visc feliç amb una nena que m’estima i sense la màscara de Trollman.

 3. Mar Toledano Moreno diu:

  Jo acabaria que la Marta veu el vídeo, i s’enfada amb ell perque te de ser ell mateix no una altre persona q no es ell només perque es burlin d’ell.
  Després d’aixó acabaria que es reconcilien i al final es tornen a fer amics.

 4. Maria Gil diu:

  Hol Àngels, sóc la Maria.
  Jo seguiria el conte amb que la noia li diu que ja es prou interesant sense haver de mentir, pero perque desaprofitar els seguidors, podem crear un grup de de musica i inicien una venjança cruel.

 5. Edgar Petit Bel grup B diu:

  Jo dic que s’enamoren, però amagen amb els seus companys que s’estimen.
  Els pares del Joan s’enteren que te problemes amb els companys de classe i desideixen canviar-lo de escola. El Joan i la Marta es separen i no es tornen a veure més.

 6. Nahia diu:

  Jo acabaria que quan veu els videos es posa a riure i li diu que ella es una fan de Trollman. En Joan es posa molt content, es fa guay perque es el millor amic de la Marta, pero 1 setmana mes tard, la Marta a de anar-se a la ciutat d’on venia perque resulta que sa’ mare ha trobat un treball genial i molt ben pagat.
  En Joan, que ya habia apres a defendres sol es queda a una posisio de mitja de guay i ajuda a els demes amb el mateix cas a superar-ho tot. 30 anys mes tard treballa de psicoleg i troba a la Marta amb la qual es casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *