Sisè de Colònies al Delta de l’Ebre

Quins tres dies!!!

Aquí teniu les fotos i la crònica dels tres dies que hem passat junts.
Els nens i nenes van ocupar tres habitacions: 19, 20 22.
La Feli i l’Àngels la 17.
Cada dia ha estat explicat per una habitació.
(Cliqueu damunt les fotos i veureu l’àlbum senser)

1r dia – ( Redacta l’ habitació 22)

El dia 20 de març uns dels alumnes de l’escola Splai vam sortir de colònies amb autocar a les nou del matí. El viatge hva ser una mica llarg i ens vam perdre QUINA DESGRÀCIA!!!. Però al final ens van venir  a buscar, ens van guiar i vam poder arribar.
L’alberg, a primera vista, ens va causat bona impressió.  Vam entrat i encara ens en va causar més. Ens van donar les claus de les habitacions: la 19, la 20 i la 22, i la Feli i l’Àngels, la 17 les habitacions eren bastant acollidores.
Un cop instal.lats vam anar al menjador a dinar: vam dinat una paella amb uns calamars a la romana boníssima!!!. Després de dinar i de descansar i fer la digestió vam anar amb autocar a la multi aventura, allà vam fer: rocòdrom, pista americana i passeig amb quads. En acabat d’haver-ho passat tant bé vam tornar a l’alberg i vam berenar un bocata de gall d’indi molt bo.
Després vam tenir temps lliure per jugar i vam jugar a futbol al bote bote, al “palo, palo” i a jocs de taula.
Més tard vam anar a sopar salsitxes amb patates fregides i embotit molt bons. Després de sopar vam fer una gimcana que consistia en buscar tots els monitors i treballadors de l’alberg per dins i per fora i superar les proves que ells ens proposaven
A la nit ens va costar una mica dormir i vam fer una mica el pallasso però al final vam caure rendits.


 

2n dia – ( Redacta l’ habitació 19 )

Ens hem aixecat a les 7:45 del matí. Hem esmorzat un croissant amb galetes i mermelada i mantega i hem anat a fer un passeig en bici pel costat del riu Ebre i per camins i hem fet uns 10 km ! Ha estat molt cansat. Hem dinat macarrons i salxitxa amb patates fregides. Desprès de dinar hem fet una volta amb un creuer pel riu Ebre. Ha estat llarg però hem disfrutat del luxós viatge. Quan hem baixat del creuer, hem anat a berenar uns entrepans molt bons a un pont per sobre del riu Ebre. Un cop hem acabat, caminant, hem tornat cap a l’alberg. Hem tingut un temps lliure, ens hem dutxat i ens hem preparat per anar a sopar. Quam hem acabat de sopar, hem anat a la “super disco” a ballar com bojos, encara que ens hem parat una mica perquè estavem amb una altra escola. Després, molt cansats, hem anat a les habitacions a preparar-nos les maletes pel dia següent. Quan ja les teniem mes o menys preparades ens hem estirat al llit i ens hem quedat dormits com troncs.

3r dia- (Redacta l’habitació 20)

Avui ha sigut l’últim dia de colònies, i a alguns ens ha fet una mica de pena anar-nos-en, perquè ens ho passàvem molt bé!!.
En llevar-nos ens han dit que ens vestíssim ràpid, que pleguèssim les mantes, que agaféssim els llençols i la funda del coixí i que féssim una bola amb tot junt. Més tard, quan estàvem tots preparats i vestits, hem agafat les maletes, les hem dut a l’autocar, i hem anat al menjador per esmorzar.
Després hem pujat a l’autocar per anar a fer piragüisme a un llac de “Multiaventura”. Quan hem arribat, han dit que deixéssim les motxilles, i que anéssim a escoltar als monitors: han explicat les parts d’un kajak i ens han dit que faríem un joc; es tractava d’agafar les banderes del nostre color ( han fet dos equips i cadascú tenia un color), amagades per tot el llac. Després d’agafar totes les banderes, ens han dit que havíem quedat en empat i que per desempatar faríem una carrera entre els dos equips, i que el kajak que arribés el primer donaria la victòria al seu equip. Al final va guanyar l’equip blau, l’equip dels tamarits, i l’equip de les boves, el vermell, va perdre.
Estàvem tots molls i ens hem canviat a una caseta petitona i hem jugat una estona a un parc. Hem agafat l’ autocar per tornar a dinar a l’alberg ( el dinar era boníssim!! com sempre). Abans de tornar a Barcelona hem tingut una estona per jugar i finalment ens hem acomiadat del nostre monitor, en Joan Marc.

El viatge ha sigut una mica llarg per alguns, però a altres se’ls ha fet curt. Quan hem arribat a l’escola, cansats, ens han rebut els nostres familiars i desprès de comentar algunes coses que ens han passat aquests dies , cadascú ha tornat a casa seva.
Vida a l’alberg  (Redacta l’habitació 17)

L’alberg Delta Park ha estat  casa nostra durant tres dies.
Hem conviscut nens i nenes, mestres i monitors.

En Joan Marc ha estat el nostre monitor.
Ell ha estat amb nosaltres en totes les activitats a dins i a fora de l’alberg.
S’ha portat molt bé amb nosaltres, sempre content i disposat a ajudar.

A l’alberg  hi havia  una altra escola,  l’ Escola Taber de Barcelona.
Amb ells vam compartir el menjador i algunes activitats nocturnes.

A l’alberg ens han donat d’esmorzar, dinar, berenar i sopar.
En les seves instal·lacions hem pogut  passejar, jugar, ballar…
La primera nit vam fer una gimcana i  la segona discoteca.
En estones d’espera hem jugat al “futbolín” i al billar.

Hem dormit ocupant 4 habitacions: 17 – 19 – 20 – 22
En les habitacions descansàvem, ens dutxàvem, preparàvem les motxilles…
A la nit costava una mica donar per acabat el dia i dormir.
Alguns no en tenien prou i tenien ganes de fer brometes, sorollets…
Un guarda de seguretat, de nit,  vetllava per tal que tot estigués en ordre.

Al matí, nosaltres, la Feli i l’Àngels passaven a dir Bon dia i ens trobaven ja tothom despert. O gairebé despert..

ESTEM MOLT CONTENTES D’AQUESTES COLÒNIES!!!

Ens ho hem passat bé, hem tingut noves experiències, ens ha fet bon temps i ningú ha pres mal.
– Què més es podia demanar?
– Que haguéssim pogut estar tots!

BONES VACANCES !!!

ATENCIÓ !!!  AQUÍ PODEU VEURE FOTOS APORTADES  PELS NENS I NENES

(Foto-Marcel G.)

Aquest article ha estat publicat en , General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sisè de Colònies al Delta de l’Ebre

  1. Feli diu:

    La veritat és que ha anat molt bé tot: el temps, el menjar, les activitats, els camps per jugar…… Després del trimestre que hem tingut no era el que m’estimava més fer però ens han deixat molt bon record i a més m’han fet recordar altres temps.
    Això sí, crec que no han jugat a futbol( els nois) tant com volien.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *