Cartells definitius de les colònies

Finalment hem fet els cartells definitius de les colònies.

Ens hem agrupat de nou, però com que el dia del cartell “en brut” van faltar 4 alumnes per malaltia, hem refet els grups de manera que cap grup estava format pels mateixos alumnes. Com que la majoria de treballs que fem a la classe són de forma col·laborativa, això no ha suposat cap problema i l’activitat s’ha desenvolupat de forma molt satisfactòria.

Una altra novetat introduïda està en els textos. En comptes d’escriure’ls a mà, vam anar a l’aula d’informàtica i cada alumne va escriure totes les activitats previstes durant les colònies en un fitxer Word que després vam imprimir en fulls de colors. Com que tots i totes van utilitzar el mateix tipus de lletra, els fulls impresos eren de tots i ningú es va preguntar si havíem imprès el seu o el d’un altre company/a. Tenen força clar que quan treballem en equip, el JO  desapareix en favor del NOSALTRES.

Retallant les fotos i els textos

Retallant les fotos i els textos

Col·locant les fotos i els textos

Col·locant les fotos i els textos

Afegint dibuixos i els noms dels autors/es

Afegint dibuixos i els noms dels autors/es

Donant els últims retocs

Donant els últims retocs

Finalment tenim els cartells acabats

cartell1 cartell2
cartell3 cartell4
cartell5

Per acabar podem veure algun vídeo de l’alumnat mentre estaven fent la feina fent un clic a l’enllaç següent:

Realització de cartells de les colònies en el marc d\’un treball col·laboratiu a l\’escola Josep Guinovart

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *