Pel Carnaval tot s’hi val!!!

El meu projecte tractarà sobre la festa de Carnaval, ja que és una festa que a la meva escola es treballa molt. Anirà adreçada a l’alumnat de P5 però hi haurà activitats que es faran a nivell de tot el centre. La durada d’aquest projecte será de 15 dies.

La festa de Carnaval acostuma a agradar  molt a petits i grans, coneixerem la seva història, personatges i tot el que se’ns manarà, per tant esperem que  l’alumnat estigui molt motivat en totes les activitats que es duran a terme abans, quan arribi el Carnestoltes  i després.

En aquest projecte es treballaran  les 9 capacitats  del segon cicle  d’educació infantil i pel que fa a continguts en parlaré dels principals, pel que fa a la Descoberta de l’entorn:

  • Identificació de festes, tradicions, històries o llegendes de l’entorn proper i de Catalunya. Interès per participar en activitats socials i culturals i per conèixer manifestacions pròpies de les cultures de companys i companyes de classe.

I en Comunicació i llenguatges:

  • Participació i escolta activa en situacions habituals de comunicació, com ara converses, contextos de joc, activitats de la vida quotidiana i activitats relacionades amb la cultura.
  • Ús de diferents recursos gràfics per recollir i comunicar les observacions com el dibuix o la càmera fotogràfica, entre altres.
  • Iniciació en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.
  • Utilització d’instruments tecnològics (TIC) i del llenguatge audiovisual com a mitjà de comunicació, per enregistrar, escoltar i parlar.