Atles de la nova ruralitat

“Ni la dècima part de la població catalana viu a les àrees considerades rurals (en les seves diverses accepcions), per bé que aquestes representin, pel cap baix, les tres quartes parts del territori. Els habitants de la “ruralitat” no tenen pràcticament ni la projecció ni els mitjans per crear i difondre la pròpia imatge, inevitablement subjecta a simplificacions i percepcions esbiaixades. Cobrir mínimament aquest buit és l’altre gran repte del treball; en definitiva, es tracta de publicitar la situació de la Catalunya rural o, si es vol, també de la Catalunya interior i menys urbana, amb la finalitat de tenir una visió molt més rica del país i, potser també, de fer-lo més volgut i estimat.”
Des d’aquest enllaç podreu descarregar-vos en pdf l’Atles de la nova ruralitat i accedir a les activitats didàctiques i materials de suport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *