NORMES DE FUNCIONAMENT

Aquest bloc està pensat per la nostra matèria de socials. Jo us aniré exposant els continguts i us convidaré a participar-hi, ja sigui a través del bloc o demanant-vos feina que haureu de portar a classe (articles, resums, opinions, recerques, mapes,…).
Tots esteu convidats a participar-hi deixant les vostres opinions o treballs. Alhora podreu anar llegint el que els vostres companys pengen, cosa que us pot ajudar a fer la vostra feina i a aprendre més i millor.
pel que fa a l’avaluació, valoraré les vostres aportacions personals, els comentaris que pugueu fer de la feina d’altres companys, la feina que porteu a classe i, d’altres vegades us haureu d’autoavaluar.
I recordeu, el fet de no participar en el bloc, és el mateix que no portar els deures a classe, així que…. animeu-vos!!! 😀

Aquest article s'ha publicat dins de TEMA 3 LES FORMES DE LA TERRA i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *