El joc de’n Joaquim Franquet

Fa uns dies vaig tenir una entrevista amb els pares de l’Anna. Quan els-hi estava ensenyant el bloc, en Joaquim (el pare) s’hi va fixar en els jocs que hi havia penjats. Aleshores em va preguntar si jugàvem a escacs a classe, i em va confessar que és un dels seus jocs preferits. Li vaig contestar que sabia que alguns de vosaltres us agrada jugar-hi però que feia temps que no us veia jugar. Així que em va dir que coneixia una pàgina web on es podia jugar i que me la faria arribar.

Doncs bé el web és aquest http://lichess.org/

captura-de-pantalla-2011-03-21-a-las-222731

Què us sembla?, heu jugat mai a escacs?

Gràcies Joaquim, fem una partideta?

6 pensaments sobre “El joc de’n Joaquim Franquet

  1. Jo fa anys que no hi jugo però encara me’n recordo, si no ens en sortim, sempre podrà venir en Joaquim a fer-nos cinc cèntims, oi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *