Crackòvia

Crackòvia és un programa de Televisió de Catalunya (TVC), d’humor sobre actualitat esportiva. Són persones que es dediquen a imitar a esportistes famosos. Si ho voleu mirar ho fan tots els dilluns a les 21:50h a TV3.

Els personatges que ens agraden més són: en Sergio Ramos que és interpretat per en Jordi Ríos, és molt graciós, en Josep Lluís Nuñez que és interpretat per en Carlos Latre, que ho fa molt bé, en Cristiano Ronaldo que el fa en Bruno Oro i fa molta gràcia, en Carles Puyol que és interpretat per Jordi Ríos i que sempre parla de la seva cabra Keka, en Leo Messi que es interpretat pel Carlos Latre perquè que fa un gest molt graciós, l’Andrés Iniesta que es interpretat per L’Oriol Cruz perquè parla molt lent i fa gràcia, però hi ha molts més.

Els espais on han fet els gags són diversos: Estadis de futbol i bàsquet, vestuaris, sales de premsa, despatxos de les juntes, camp de golf i altres.

El primer episodi que és va fer va ser el dia 15 de setembre de 2008. Han fet 80 episodis, i cada episodi dura 25 minuts.
Aquí teniu la pàgina web de crackòvia: http://crackovia.tv3.cat/
O per saber qui es qui: http://crackovia.tv3.cat/quiesqui
Aquí teniu un vídeo de Crackòvia:

US EL RECOMANEM !!!
Anna Franquet, Lorena Marin, Nisrin Salmi. 6è.

4 pensaments sobre “Crackòvia

  1. M’encanta en Josep Luís Nuñez és tan graciós i el que m’agrada més es quan esta amb un munt de diners, m’ho passo tan bé!!!

  2. La veritat és que teniu tota la raó del món: són superbons. Mira com seran de bons que fins i tot aconsegueixen que rigui amb tot això del futbol que “tant m’agrada”. Mireu el Polònia que també és molt recomanable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *