Sumdog: una aula virtual de jocs

El joc d’aquesta setmana és molt més que un joc: és tot un munt de jocs!

us ofereix la possibilitat de descobrir el crak matemàtic que esteu fets. Hi ha diferents tipus de jocs amb 10 nivells de dificultat cadascún i diverses modalitats de joc: jugar amb els companys de classe o amb gent de tot el món. A més a més podreu jugar a jocs individuals.

Encara que està en Anglés, és molt fàcil d’entendre i jugar. Si amb tot el que us he dit encara no heu entrat a jugar, a què espereu?!

7 pensaments sobre “Sumdog: una aula virtual de jocs

  1. M’agrada molt el joc es divertit he jugat al de la guitarra si t’he equivoques dues vegades s’he l’hi cauen els pantalons jajaj!!!

  2. Soc un as jugan al tenis puc derrotar aqui vulgui segur que el guanyo i a tu tambe Simòn et puc guanyar qualsevol hora minut segon i decimes quan vulguis et reto jajajjajajaja

  3. El joc m’agrada però el primer dia que vaig jugar no vaig veure las operacions i vaig perdre. Encara tinc que praticar i es una manera molt diverdita per fer-ho, el recomano!!!jeeje

  4. A mi m’agrada molt perque té molts jocs: Street Racer, Tower Climber, Bunny Hop, Alien Invaders, Athletics, Soccer Shootout, Talent Show, Tennis Tie-break, Touchdown i Canal Clear Up. Són molt divertits tots el que més m’ha agradat es es de Street racer perque es poden jugar fins a quatre jugadors!!!

  5. Simon com es diu aquest joc ke son dos nois i tenim ke fer divis multis restas sumes…?¿

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *