iCarly


Hola, us volem comentar una sèrie de Clan que es diu iCarly. Tracta d’una nena de 13 anys també té un germà gran que es diu Spencer, que crea una web amb dos amics (Freddie i Sam) i es converteixen en estrelles de la web. Freddie és el camara, Sam i Carly són les protagonistes de la web. En Gibby sempre fastidia els episodis que fan a la web. Els actors són: Miranda Cosgrove (Carly), Jannette McCurly (Sam), Nathan Kress (Freddie), Jerry Trainor (Spencer), Noah Munck (Gibby). En 4 temporades van fer 82 episodis, i cada episodi dura 22 minuts. La serie la donan de dilluns a divendres a les 22h. i els diumenges a les 17:35h. Us ho recomanem!!!
Aquí teniu la seva pàgina web

Anna Franquet, Lorena Marin, Nisrin Salmi.

5 pensaments sobre “iCarly

  1. Gràcies per la recomanació. Mireu si és famosa aquesta sèrie que fins i tot jo l’he mirada alguna vegada! La veritat és que enganxa, t’absorveix el temps; encara que no tant que la meva preferida del Clan. Ta tan…
    BOB ESPONJA!

    Per cert la web de iCarly està força bé, té jocs, concursos, notícies…

  2. A mi Bob Esponja m’agrada moltissim pero m’agrada mes Icarly és guapa us la recomano de tot cor

  3. Jo també veig la sèrie i està molt bé. Per mi l’actor que fa de Freddie ho fa molt bé, és el millor. No hi ha capítol que no la lie!

    Sóc un fan del vostre bloc, és guai. Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *