The Beatles

Avui durant el concert he estat pensant una mica sobre aquests personatges.
A mi es que la veritat, els Beatles, mai no m’han dit ni fu, ni fa, però reconec que ha estat un grup molt important en la història de la música. Per aquesta mateixa raó no sé si us ha quedat gaire clar per què eren i són tan importants aquests melenes. És per això que us he trobat aquests dos vídeos que us poden ajudar a imaginar fins a on arriba la seva influència. Pel que fa al concert, no ha estat malament. Els músics eren molt bons tocant i cantant però he trobat a faltar més interacció amb el públic, és a dir, més show.
Surten en els Simpsons

I fins i tot tenen un còmic!

4 pensaments sobre “The Beatles

  1. Quan vem anar al teatre vem escoltar les cançons dels beatles però no m’agrada molt el teatre! Els videos dels beatles m’han agrada, sobretot amb la Lisa Simpson.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *