La importància de no llençar la tovallola

Parlant i parlant (per què serà?) l’altre dia a classe va sortir una curiositat del Sr. Thomas Edison que entre altres coses, va ser l’inventor de la bombeta. Doncs, com recordareu, us vaig explicar que aquest inventor va haver de provar per trobar el millor material per fer el filament de la bombeta, 1500 materials abans de trobar-ne el Tungstè (present a les actuals bombetes). Tot i que és una dada asombrosa, el que més m’impresiona de l’anècdota és l’actitud que va mostrar Edison. Molts altres s’haguessin abandonat a la primera de corda, però ell, lluny de llençar la tovallola, amb un “un menys” es posava content de poder descartar-ne un i poder provar amb un altre. La seva perseverància va il·luminar el món.
Si voleu aprendre com funcionen les coses i els inventors que les vam fer, podeu consultar aquesta enciclopèdia virtual. Us la recomano!

Bombeta
Bombeta

2 pensaments sobre “La importància de no llençar la tovallola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *