Noticia de la setmana: L´Escola Miguel Hernández I el llibre de la Jing

Hola sóc la Jiamei , us informen el dia 7 de novembre del 2012 , els nois i les noies de 5è i 6è de l´escola Miguel Hernández va anar a excursió anar visitar a la Modernisme , va caminar tota el passeig de Gracia ,però pel últim que no van estat cansat !!!.

Havien estat rients fer bromes ,acaba el treball…

Quan va anar el Parc Qüell ,els nois de la classe de 6è va se de algunes noies de guardaespatlles , i van estat molt cansat i molt ,i no diu res a les noies que estan molt cansat .

En Lluis és el noi de la classe de 6è i va agafar la motxilla de la Jiamei que es la seva companya , que la seva motxilla pesava molt i en Lluis no diu res .

Els nois de la classe de 6è són molt bo . EX: Lluis ,Ayoub, Islam…

Per altre banda , la Jing de 5è se li va caure el llibre i va a començar a plorar , no menjava res …

Mentre els nois i les noies estan descansar en el parc i dinar , el Pedro , el professor de Educació física i també és de castellà , va agafar el llibre de la Jing que li havia caigut en un jardí que esta prohibit de entrar però el Pedro va agafar el llibre i li va guardar a la motxilla .

Després quan van tornar a l´escola , i li va dir a la Jing que tenia el seu llibre però havia de canviar per un castic et deixo per pesar un moment , i la Jing no li va estar pensar un moment però també no li va dir res a el Pedro .

El dia següent el Pedro li estava esperant el castic , però tampoc li va dir res . I el Pedro li va dir a la jiamei que parli amb la Jing . Van estar parlant una estona , i per fin la Jing va dir “d´acord diré aquesta tarda”. Però aquesta tarda tampoc li va dir res , i la jiamei li pregunta “ ja has dit a el Pedro ? ” , la Jing li diu “diré dema per mati o per la tarda, però igualment dema per la tarda tinc classe amb el Pedro i…………. adéu ” .

Dema per mati no li va dir res a el Pedro , i per la tarda algunes de les seves amigues li va dir a la “ no tens vergonya Jing us confiança amb tu ”, i la Jing per fin li va dir a el Pedro “ perdó Pedro , i el castic serà castigada 1 setmana ”, i el Pedro ,havia estat pensant si amb aquest castic si ni ha plou o si la Jing aprendrà amb això , però finalment el Pedro li va tornar el llibre de la Jing . I……….la Jing s´ha anat a casa contenta .

JIAMEI WU

RESUM

A on van anar a excursió ? i desprès ?

A visitar a la Modernisme , el passeig de Gracia . I després van anar a PARC Guëll .

Havien caminat tota el passeig de Gracia ? havien estat molt i molt cansat ?

Si .

No , havien estat cansat , si no……,rient , fer bromes o acaba el treball .

Els nois de la classe de 6é va fer guardaespatlles de tota les noies ? i quins nois van estar molt cansat ?

No , però va fer de algunes noies .

Com el Lluis i el Islam .

La Jing va estar tota l´estona plorant ?

No , va estar plorar una estona però totes les seves amigues li esta dient que no ploris .

El professor (el Pedro ) va agafar el llibre de la Jing , el seu llibre era de on ?

Era de la xina , però li havia agafat de la biblioteca .

Quan havia tornat a l´escola la Jing esta preocupada del seu llibre , abans del que no ho sap que el professor (Pedro ) havia agafat el seu llibre ?

Això no ho sap , perquè quan preguntem a la Jing ,ella mou les espatlles ,com si li fes igual .

Finalment la Jing li havia dit el castic a el Pedro , havia renyat la seva mare o el pare perquè havia perdut el llibre de la biblioteca ?

Crec que no va dir res a la seva mare que havia perdut el llibre .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *