sort i èxit!

Destacades

Ja acabat l’etapa a primària, ara noves aventures i vivències a l’institut. L’escola Miguel Hernández està molt orgullosa de un sisè tan treballador, recordeu que sempre formareu part de la nostra història escolar.

una abraçada a tots i totes, sabeu on trobar-nos!

993944_605129016199816_1026890956_n

BENVINGUT RAÚL!!

Avui hem tingut la sort de ser un company més a la classe, es tracta del Raúl, un noi molt rialler i que li agrada molt el futbol!

A més no ve sol, l’acompanyem els seus germans petits, en Victor, l’Andrea i en Jordi, així que benvinguts a tots a l’escola: esperem aprendre molt tots plegats i gaudir de cada dia de classes!

BON NADAL!

Ja estem de vacances: ens mereixen descansar i gaudir del temps de lleure!

També podem fer reflexions sobre el que hem fet i el que volem fer, i posar els nostres esforços en fer del present el moment ideal per posar en pràctica aquelles estratègies que ens portaran a la nostra meta, per aconseguir els nostres objectius i desitjos.

DELEGAT DE SISÈ

Us informen que Adrián Orozco és el delegat de la classe de sisè, i per tant, l’Elvis Lara és el subdelegat.

La seva candidatura ha obtingut un nombre molt elevat de vots, i per tant, s’espera que el seu mandat representi els ideals de la majòria de la classe.

Moltes felicitats i que tingueu molta sort!!!!

NOTICIA

Els candidats Islam, Ikram i en Mbarki han fet coalició i es presenten junts amb el Nouh com a candidat. També s’han unit les candidatures de Andlees i Génesis, amb la Génesis com a primera de la llista!