Anàlisi d’un parell de blocs

  • Si treballem el bloc com a diari d’escola,( com per exemple
    La Bitàcola del Ceip Drassanes), l’alumne pot crear els seus textos, pot exposar un tema treballat a classe, el bloc li seveix per reflexionar sobre la feina feta, permet un treball cooperatiu, ja que els escrits poden fer-se en grup i ajuda a integrar les competències TIC amb els elements multimèdia.

  • En canvi si treballem el bloc com a procès d’autoevaluació,( com per exemple, Els fèlids), l’alumne pot exposar un tema treballat, pot crear els seus textos i ser llegits, el bloc li serveix per reflexionar sobre la feina feta i autoavaluar-se,  li facilita l’estructuració d’idees i continguts, i a més a més l’ajuda a integrar les competències TIC amb la familiarització del hipervincles, elements multimèdia…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *