Setmana Cultural

La setmana passada, vam dedicar-la a estudiar l’Antic Egipte. Vam treballar un dossier sobre Egipte i vam fer un seguit d’activitats totes relacionades amb aquest gran tema.

Dilluns 16 de febrer, els alumnes de cicle superior vam fer una sortida al campus arqueològic de Palau de Plegamans. Allí ens vam convertir en arqueòlegs excavant una tomba del desert  i vam descobrir la societat, la economia i la religió dels antics egipcis.

Després vam visitar la tomba de Sennedyem, personatge que va participar en la construcció d’algunes tombes reals.On vam entendre el món del més enllà en el que creien els antics egipcis, gràcies a les representacions pictòriques de les parets.

dsc01895.JPG                 dsc01862.JPG                 dsc01889.JPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *