Agraïments

El treball ja està acabat i presentat. Per això, crec que és el moment ideal per agrair l’ajuda i el suport a totes aquelles persones que m’han fet costat durant aquest fructífer camí.

Primer de tot, volia agrair l’ajuda i suport de la meva tutora Teresa Devesa Monclús. Sense ella no hauria estat possible extreure tan bon resultat, ja que no només ha estat qui m’ha guiat a l’hora d’estructurar el treball, sinó també qui m’ha ensenyat a fer servir les eines informàtiques utilitzades, m’ha aportat bona part de les fonts i m’ha aconsellat com fer-ne un bon ús. A part de tot això, el seu suport moral ha estat molt important per tirar endavant aquest projecte. Per tot això, el meu sincer agraïment, Teresa.

En segon lloc, volia donar les gràcies a la meva mare, la Lina Zamora Juanpere. Com haureu pogut veure, moltes de les imatges de Grècia han estat proporcionades per ella i en Ferran Cortina Segarra. Sens dubte, la meva mare també ha estat qui m’ha animat en els moments en què la feina s’ha fet més pesada. A més, en Ferran i ella m’han acompanyat a moltes de les exposicions visitades i han fet de guies. D’altra banda, no vull oblidar comentar que en un dels seus viatges a Grècia van anar expressament a Tessalònica per visitar un museu d’instruments antics grecs que, per mala sort, havia desaparegut.

En tercer lloc, vull donar les gràcies al meu pare, en Joaquim Salas Duran, per la seva dedicació a l’hora de construir la siringa. La seva ajuda ha estat fonamental per a l’elaboració de l’instrument.

Per acabar, tot el meu agraïment a en Ramon Surroca Nouvilas, professor de filosofia de l’Institut Isaac Albéniz, per ajudar-me en els apartats de filosofia i per aportar-me informació molt útil per al treball, i a la Núria Valls Rovira, professora de francès de l’Institut, per prestar-me un llibre molt interessant sobre l’exposició Mediterrani – Del mite a la raó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *