irakasle katalanak, greban

irakasle

14F. St. Valentí. El desamor entre sindicats i govern s’ha fet notar amb la vaga amb la que professorat i estudiants han decidit plantar cara als processos de liberalització i mercantilització de l’ensenyament.

Amb un seguiment xifrat en uns 50.000 professors i professores de les diverses etapes, els assistents a la manifestació s’han emocionat en veure la Via Laietana plena de gom a gom, i veure que la convocatoria havia reunit a tants docents esperançats de nou en rellançar l’ensenyament públic. La valoració d’éxit rotund fet per totes les forçes sindicals ha obert el debat de la conveniencia de noves accions, tot i que es preveu primer un periode de reflexió i debat per part de totes les parts implicades.

[kml_flashembed movie=”http://es.youtube.com/v/SoqUJzkhNUU” width=”320″ height=”240″ wmode=”transparent” /]  

One thought on “irakasle katalanak, greban

  1. lpinto22

    Alguns professors han dit de fer un escrit de queixa als diferents mitjans de comunicació, pel tractament i la visió que s’està donant de la professió.
    Des de el nostre centre podriem fer un escrit, independentment de la posició a favor o en contra de la vaga, consensuant-lo entre tots, que sempre surten experts de tot però que en general mai coneixen de primera mà el tema del qual es parla.
    Sembla ser que qui més desbarra més cobra, perque es fan afirmacions gratuïtes sense cap base ni cap justificació, generalitzant. De casos particulars, que segur que n’hi ha, ho fan extensiu a tot el col·lectiu, la qual cosa a més de ser una exageració crea un clima gens propici per a la professió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà