Construcció del coneixement

En motiu de la celebració del dia mundial del medi ambient, l’alumnat de 2n d’ESO ha treballat el canvi climàtic mitjançant el pensament argumentatiu, o el que és el mateix, aprenent a construir arguments que posteriorment serviran per extreure conclusions i actuar per resoldre el problema mediambiental. El resultat de l’activitat ha estat molt bo, utilitzant d’entrada el mapa conceptual per estructurar la informació cercada en diferents articles sobre el canvi climàtic i posteriorment aprofitant un full de càlcul per argumentar el coneixements en un comentari de text (veure comentaris en l’article “controles el canvi climàtic”).

Mapes conceptuals. Canvi climàtic.
ARGU

 

2 thoughts on “Construcció del coneixement

  1. DeidreMERRILL

    Every body understands that men’s life is high priced, nevertheless we need cash for various issues and not every one earns enough cash. Thence to get quick home loans and student loan will be a correct way out.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *