La conquesta

Era l’any 1997 i el superheroi de Lloret de mar en l’últim any havia tingut més treball en un any que en tres anys que portava a Lloret.

Els zimbabuenses es van posar d’acord per venir a coqueria Catalunya, més concretament a Lloret de mar, però el que no sabien els zimbabuenses ara què Lloret de mar tenia el superheroi més poderós de tot el món.

1998, els zimbabuenses arriben a Lloret de mar després d’un any viatjant per poder arribar al seu destí, un cop arribat els conqueridors al lloc on era la conquesta. Els zimbabuenses només arribar a Lloret es van posar a construir tendes de campanya i en dues setmanes ja tenien una aldea petita i en quatre setmanes un poble.
Els Lloretenc al veure les construccions dels zimbabuenses van quedar tots anonadats i tota la població de Lloret va desallotjar Lloret i va quedar quasi buida.

1999, tota la població se’n va anar, menys l’exèrcit Lloretenc i l’ajuntament. En quatre dies van cancel·lar tots els viatges en dos anys i ningú podia entrar a Lloret.
Van començar una guerra però el que no sabien els zimbabuenses era que el superheroi estava observant i va sortir de la seva cova secreta i va matar a tots els zimbabuenses i es va acabar la guerra però abans que s’acabés els conqueridors van posar una bomba tòxica i va esclatar.

Lloret va quedar destruïda i sense que ningú pogués viure a Lloret en cent anys.

Deu Pai

Aquest article ha estat publicat en Categoria 2, General, Prosa en català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *