Tasques 4tB

Us deixo un petit horari de tasques per fer durant la setmana. És important no perdre el ritme i encara que no es pot ampliar els contenguts, s’ha de treballar el què sabem per no deixar-ho escapar. És per això que us recomanem fer les feines intercalant amb hores de descans i esbarjo. A internet hi moltes pàgines on trobareu qualsevol cosa que vulgueu treballar o millorar, sigui en matemàtiques, medi o català. Aquell o aquella que li hagi costat entendre algun contingut pot aprofitar per treballar-lo una mica més i així acabar-lo d’entendre. També us recomano mirar documentals!!! Us anirem penjant pàgines que creiem interessants. Us enviem una molt forta abraçada i ànims que tot passarà!!!! Us trobem a faltar.
També si algú està inspirat i vol enviar un vídeo recitant un poema o representant alguna cosa el poden enviar i el penjarem al bloc. Fins aviat!!!

tasques 4tB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *