Pensaments de cap al final …

Als objectius del curs es diu que el veritable propòsit del curs és apropar-nos aquestes noves ‘maneres de fer’ per reflexionar i aprendre plegats la manera d’apropiar-nos-les per repensar la nostra tasca docent.
Reconec que no parteixo de zero, tinc alguns coneixements d’eines de la xarxa, però també veig que és molt difícil crear veritables xarxes noves, si no hi ha una afinitat per la temàtica o partim d’un coneixement personal previ.
Cada cop més, davant l’allau imparable d’aquestes noves maneres de fer, les xarxes es configuren com a suport de grups consolidats i s’utilitzen per omplir els buits de comunicació presencial dels seus membres. Personalment penso que és en aquest sentit que en podem treure més profit dins qualsevol tipus de grup social.

Aquest article ha estat publicat en Per rumiar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *