La cantata de Mr. Scrooge

Els alumnes de 6è ens expliquen com els va anar la cantata de Mr. Scrooge:

 

–      Sabies què? El diumenge passat, dia 20 de Gener, vam anar a l’Auditori de St. Cugat.

–      Ah sí? Què vau fer?

–      Vam anar a cantar la cantata de Mr. Scrooge, va ser una passada!

–      Explica’m més que sembla molt emocionant.

–      D’acord, vam quedar al Conservatori a les quatre i quart. Un cop i eren totes les escoles, és a dir: L’institut Arnau Cadell, el Leonardo, el Torrent dels Alous i nosaltres, vam anar a fer un gran assaig general on ja estaven preparades les nenes del Cor Infantil de Sant Cugat.

–      I com va anar la cantata? amb el públic i tot…?

–      Va anar genial, tot va sortir molt bé. Però això sí, vam passar una mica de nervis.

–      Quantes cançons vau cantar?

–      Hi havia moltes cançons, en total 8, però nosaltres en cantàvem 6. Les cançons tractaven del nadal, i d’un home molt avar, que al final canvia i és un home generós i bona persona.

–      I…. qui les va escriure?

–      Les cançons les va escriure Steve Pogson. I les va adaptar Joan Vives, però la història es de Charles Dickens.

–      I quan vau acabar què…?

–      L’Elisenda, que era la directora, ens va felicitar de tan bé que ho havíem fet. I tots ben satisfets i ens en vam anar cap a casa.

 

REDACTORES: Anna Aumatell i Sandra Sàbat

Cooperadors: Alejandro Bitto i Xavier Laborde

 

 

L’última setmana de novembre la Montse, la professora de música, ens va proposar fer un musical de Mister Scrooge, cosa que ens va sorprendre molt. Vam estar assajant durant dos mesos, fins que el vint de gener vam anar a l’auditori de Sant Cugat a cantar el conte de nadal de Mister Scrooge. Ens vam divertir molt, la història de Mister Scrooge la va escriure Charles Dickens. Vam cantar amb tres instituts més i el cor infantil de Sant Cugat. El cor infantil de Sant Cugat é un grup de noies, que assajaven per cantar molt bé.

En alguns dels instituts hi havia excompanys del Catalunya. L’Elisenda era la directora i ens tractava molt bé. També hi havia l’Oriol que era el pianista i en Genís, que era el personatge principal, és a dir, en Mr. Scrooge.

REDACTORS: SERGI, PEP, ALBERT, GUILLEM, JAN, BIEL