Quarta sessió


1.1 Com organitzar les fotografies digitals ?


En aquesta quarta sessió el que farem és un àlbum fotogràfic que pot ser exportat a DVD i visionat en un reproductor de saló. És ideal per a les fotos de les vacances i àlbums llargs. El programa que utilitzarem és el
Memories on TV.

1.2 Instal·lació

Primer hem de tindre el programa. Hi ha tres formes:

  • Primera: Anar a la T (de la nostra xarxa interna)–>Materials d’informàticà–> memories on tv–>copiar l’instal·lador (.exe) i seguir el passos, (per cert, és original ).
  • Segona: clicar aquí
  • Tercera: Seguir els passos del vídeo

2.1 Funcionament del programa ?

memo11


2.1.1 Executar el programa Com? Fen un doble clic sobre la icona de memories on tv.


2.1.2 Tenim el menú principal a la part central de la pantalla. Des d’aquí podrem importar les fotos (les pujarem a la part superior). També pots posar-hi vídeos.

2.1.3 Afegim-hi música (i la sincronitzem amb la durada de la projecció).


2.1.4  Creem efectes tant en les fotos com en les transicions.

2.1.5 Podem crear diapositives amb títols que formin part de l’àlbum clicant la icona superior esquerra. Mitjançant un petit editor de textos podrem titular l’àlbum, les seccions… en diapositives fetes expressament o sobreimpressionar les fotos amb text.

2.1.6 Creem un menú amb icones, foto de fons i música.

2.1.6 Finalment, generarem el vídeo i, si volem, el cremarem en un DVD. Recorda seleccionar el sistema PAL i el tipus de disc que utilitzaràs (VCD, SVCD o DVD).


manual memories

3.1 Exercici

Ara heu de crear una petita presentació d’imatges utilitzant les imatges que tenim a la O (la nostra xarxa interna). Abans de gravar aviseu al formador que en volta de gravar en dvd o penjarem en la xarxa.

Guia Memories On TV (Raúl García)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *