CAÇADORS DE TRASTETS

Els dies 22, 23 i 24 vam fer l’activitat de caçadors de trastets. Quan vam arribar, els monitors ja ens estaven esperant a la classe. Primer ens van explicar una mica com es va formar aquesta associació, després ens van explicar la historia de una família que feia esport i anava molt al bosc, menjaven molt saludablement. Un dia tota la família es trobava molt malament, era per les contaminació del bosc. Ens van donar un dossier per mentalitzar-nos del mal que fem al clima si tirem una simple llauna. També ens van explicar que si tirem una llauna a un lloc pla, l’aire s’ho emporta i pot anar a parar a un riu i del riu al mar i això pot afectar a molts animals aquàtics.Quan vam acabar vam anar al bosc del voltant del cole per comptar i recollir diferents residus que hi havia pel bosc. Després quan vam arribar a la classe vam fer un recompte amb tot el que havíem trobat.

EQUIP DE REDACCIÓ: HUGO,POL,RUBÈN I IKER

FOTOS

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *