Diada de Sant Jordi

El divendres 21 d´Abril vam celebrar Sant Jordi a l’escola, vam fer un recital poètic i vam visitar paradetes de 6è.
Recital poètic: Tots els nens i nenes de 5è van recitar una poesia cadascun i alguns anaven en parelles. Estàvem dividits en dos grups (petits i grans), primer van recitar el grup dels grans es a dir 3er i 4rt i després els petits 1r i 2n. Tots els nens i nenes tenien un programa del ordre de les poesies. Teníem molts nervis, molta il•lusió i a la vegada havíem d’estar molt concentrats i concentrades.
Las paradetes: Després del recital poètic vam anar al pati a visitar las paradetes de 6è, hi havia: llibres, contes per nens petits, punts de llibre i manualitats, per la tarda van posar roses de regalèssia, podíem portar 5 euros per comprar. Ens ho vam passar molt bé!!!

Equip de redacció: Manel, Àlex, Joel, Eli, Sara Morcillo, Carla i Leire.
FOTOS

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *