Back to the future mission

TotS els grups de 5è vam anar al gimnàs a fer educació física. Però va arribar la Bea amb una carta que li havia donat la  Lola. La carta era de la Dra. Mc Fly, la vam llegir tots junts al gimnàs. A més, la doctora ens va enviar un pen drive. Era un video del back to the future que vam veure al projector i a la carta explicava que va deixar als seus amics al passat,  no sabia com tornar-los al present i nosaltres havíem d’ajudar-la a trobar-los. La Dra Mc Fly ens va dir que estaria en contacte amb tots nosaltres perquè en aniria enviant cartes per informar-nos. De moment, sabem que hem de conèixer la història per poder trobar a la Paula i al Jonh.

Equip de redacció: Alex, Pol, Jordi, Marc U, Marc R i Lian.

Us deixem tant el video com la carta que ens ha enviat la Doctora.

[youtube]https://youtu.be/TTTDAjQt76M[/youtube]

 

CARTA I FOTOS

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *