Visita al Casc Antic de Rubí

Els nens de tercer hem visitat el casc antic de Rubí. El nostre monitor es deia Eduard.

Ens van explicar que al costat de l’església hi havia un edifici de cultura amb idees contràries a les que defensava l’església i com els seus voltants han patit molts canvis al llarg de la història de la nostra ciutat, hi havia: cementiri, biblioteca, mercat, amfiteatre,etc.

Ens van explicar que al carrer Sant Cugat s’acabava Rubí, com cada casa tenia un nom o malnom i també la història de com va aparèixer la primera farmàcia a Rubí.

El nostre recorregut va finalitzar a l’estació vella on ens van explicar com va arribar el primer tren a Rubí. Al costat del Bòdum, l’elefant blau de Rubí, on ara trobem bars, restaurants i diferents serveis, abans hi havia un centre de teatre, posaven pel•lícules, es feien classes i tenia una capacitat de 800 persones.

Hem après la vida de persones vinculades a la nostra ciutat: Josep Palet, Dr.Guardiet, Sr. Clavé i Dr. Pearson.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *